Maandkaart / Huur / Te koop

Maandkaart pony/ paard

Voordeel hiervan is dat u geen aanschaf- en keuringskosten betaalt. Een vast bedrag per maand betaalt, kosten voor hoefsmid, entingen en tandarts vallen onder onderhoud en degene die een maandkaart heeft is verantwoordelijk voor het onderhoud van het paard. De kosten van een vee arts zijn voor onze rekening en mocht het paard tijdelijk uitgeschakeld zijn door een blessure dan zorgen wij voor een vervangend manege paard. Het komt regelmatig voor dat wij nog paarden of pony's hebben staan die nog voor een deel gehuurd kunnen worden, daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de manege of een email sturen.

Trailer verhuur

Bij ons is het ook mogelijk om een trailer per dag te huren . Wij hebben hiervoor een anderhalf paardstrailer ter beschikking. Voor beschikbaarheid van de trailer word u verzocht telefonisch contact op te nemen, uiteraard mag u ook gezellig langs komen.

Te Koop

Regelmatig hebben wij ook sport- en recreatiepaarden of pony's te koop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Duijvestijn